Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

ZLATKO MILETIĆ: Čović i Dodik su teški između 300 i 400 milijuna…

Spomenuo je i da “Dodik i Čović imaju između 300 i 400 milijuna”.

Komentirajući snimak u kojem su glavni akteri glavna tužiteljica Tužiteljstva Bosne i Hercegovine Gordana Tadić te direktor Obavještajno-sigurnosne agencije Bosne i Hercegovine Osman Mehmedagić rekao je što je za njega zabrinjavajuće u navedenom audiosnimku.

“Zabrinjavajuće je vrlo važna rečenica tužiteljice da su nemoćni kod visoke korupcije. Pa šta onda, oni su pošteđeni: Dodik, Čović? Je li to onda signal da se nastave tako ponašati. Pa tko je moćan ako vi niste?“, naglasio je. Miletić je naveo i kako se u BiH problemi nagomilavaju, kao i kriminal, te rekao da kao rezultat toga imamo 120 milijardera u BiH.

“Neka krenu od mene pa neka provjere koliko tko ima para, a ne da kukaju kako nemaju predmeta kad je u pitanju korupcija“, kazao je.

“Između 300 i 400 milijuna imaju Dodik i Čović; mislim da ne znaju ni koliko nekretnina imaju. I sad tko će objasniti da su to pošteno zaradili. Ako će se baviti svojim poslom neka krenu od nas, a ne da hvataju dedu koji krade pet metara drva“, istakao je Miletić.

Dodik je poručio da se neće odazvati na saslušanje Tužiteljstva BiH zbog prijava za negiranje genocida, a Miletić je rekao kako smatra ni da ga SIPA neće predati.

“Mi moramo stvoriti preduvjete da bi se to uradilo. Svatko radi za sebe i nema mnogo korelacije. Znam da OSA teško surađuje s policijskim agencijama, da tu nema povjerenja. Tužiteljstvo radi s pojedinim. Predmet Memić i Dragičević je čisto djelo organiziranog kriminala. Ne treba sud i tužiteljstvo hvaliti, oni su dužni to raditi“, poručio je MIletić. Miletić je u Pressingu kazao i da Bosna i Hercegovina ima najviše prisutnih obavještajnih službi u svijetu te poručio da smo nezaštićeni. Dodao je kako je ovdje lako naći suradnike, pa čak i u dijelu medija i druge službe, ili da naši službenici rade za druge obavještajne agencije, prenio je Bljesak.info.

 

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x