Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

ŽELJKO KEKIĆ O PRESUDI ŠEFU KOS-a: “Još su tu – imaju novac, moć, medije i utjecaj u pravosuđu!

Video: Bujica

KOS-ovi dossieri čuvaju se 50 godina, Beograd nikada neće izručiti Acu Vasiljevića!”

KEKIĆ: – Oficiri JNA koje smo vrbovali da prijeđu na hrvatsku stranu, cinkarili su nas KOS-u, a kasnije su po nalogu Ace Vasiljevića prelazili na našu stranu da špijuniraju HV!

JESU LI POJEDINCI IZ DORH-a NAMJERNO PREDLAGALI STOTINE SVJEDOKA OSJEČKOM SUDU KAKO ALEKSANDAR VASILJEVIĆ NIKADA NE BI BIO OSUĐEN: Na kraju je ipak dobio 20 godina, zbog organiziranja logora, ubojstva 19 ratnih zarobljenika, mučenja hrvatskih civila i branitelja!

EKSKLUZIVNO U BUJICI: Je li KOS-ov suradnik ‘Kolega’ opstruirao proces u Osijeku?!

ŽELJKO OLUJIĆ O SIVOJ EMINENCIJI HRVATSKOG PRAVOSUĐA: “Svejedno je – jel’ Sova ili Kolega!”

BUJICA OBJAVILA: Ujak bivšeg Glavnog državnog odvjetnika RH, Dinka Cvitana – Mihajlo Pavičić, bio je jedan od najbližih suradnika osuđenog Aleksandra Vasiljevića?!

UŽIVO – GENERAL MARKO LUKIĆ: KAKO SAM ZA VRAT UHVATIO VASILJEVIĆA!

“U ratu smo podijelili teritorij, ali milijuni, imovina i interesi još su uvijek u vlasništvu KOS-ove konfederacije,” izjavio je u Bujici Z1 televizije, bivši djelatnik tajnih službi – Željko Kekić: “Đinđić je opljačkani novac Srbije – s Cipra pokušao vratiti u Beograd pa su ga likvidirali, a Ivica Račan nije se usudio napraviti isto s opljačkanim hrvatskim novcem! Danas ga kontrolira tehnomenadžerska struja infiltrirana u dvije stranke koje se cijelo vrijeme rotiraju na vlasti…”

U jeku najžešćeg rata na vojna vozila Hrvatskih oružanih snaga podvalili su nam žute reflektirajuće registarske pločice, kako bi pobunjeni četnici imali bolje obilježenu metu – ustvrdio je Kekić i podsjetio: – Kada smo uhitili prve Vasiljevićeve agente, u sklopu akcije Štit, KOS je vrbovao više od 300 “Hrvata”, koji su se odmah stavili na raspolaganje vojnom tužitelju JNA, kako bi dali iskaze protiv nas!

Kekić je u Bujici iznio jednu posebno zanimljivu i šokantnu informaciju: -Iako je za političku likvidaciju Brune Bušića u Parizu okrivljena Služba državne sigurnosti, pojedini udbaši sumnjaju da je iza svega, zapravo, stajao KOS – jer je upravo vojna služba bivše JNA podmetnula Bušićevu fotografiju s “teroristima”, što je bio okidač Komunističkoj partiji i Udbi za akciju koje je dovela do njegova ubojstva…

Kekić, Olujić i Lukić složili su se da se dossierima iz Beograda ucjenjuje veliki broj dužnosnika u Hrvatskoj, uključujući i one u pravosuđu – te naročito pojedince iz DORH-a. Upravo zbog toga, kao i još nekih razloga, ključni krivci za agresiju na RH iz redova JNA do sada nisu niti osuđeni, a nacionalni sudovi procesuirali su sve najzaslužnije časnike HV-a koji su branili Hrvatsku.

BUJICA JE OBJAVILA DOSSIER GENERALA ARMIJE BiH, ODGOVORNOG ZA ZLOČINE NAD HRVATIMA: Safer Halilović bio je agent KOS-a!

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x