Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Svjesno “ubijali” ljude u Vinkovačkoj bolnici – Beroš je sve znao… HDZ je dokrajčio Hrvatsku…

Anesteziolog Josip Jelić otvoreno govori o nizu nepravilnosti i za mnoge iznosi materijalne dokaze, što možete čuti u RTL-ovj istrazi.

Nama je odmah zapala za oko informacija kako se u Općoj županijskoj bolnici u Vinkovcima zbog štednje koristi jedna šprica na više pacijenata čime se pacijenti već dulje vrijeme izlažu smrtonosnim zaraznim bolestima kao što su HIV, Hepatitis B i C.

Prema sudskim presudama u svijetu ovo se smatra klasičnim ubojstvom, jer takvo što se ne koristi niti u jednoj zemlji svijeta, pa čak ni i u siromašnoj Africi.

Josip Jelić je o svemu pisao redom većini nadležnih institucija: Liječničkoj komori, Udruzi bolničkih liječnika, Ministarstvu, Županiji, pa čak i ministru Berošu osobno.

Liječnička komora se proglasila nenadležnom, HUBOL nije ni odgovorio, a ni Županija. Na prvi dopis nije reagirao i ministar Beroš. Tek nakon što je upozoren da će sve biti objavljeno u medijima, ministar je nakon par tjedana poslao inspekciju.

Međutim i pored toga, do nikakve reakcije nije došlo. Josip Jelić se obratio odgovornoj osobi za informiranje tražeći zapisnik o inspekciji. Nisu mu ga dali, ali su ga pozvali vidjeti ga. Josip Jelić i pored svega nije dobio zapisnik niti ga je vidio, ali nakon četvrtog upita dobio je odgovor od ministra Beroša da sve vrši test razmjernosti.

Čak i RTL televizija nije dobila zapisnik, ali im je priznato da je propusta bilo i to čak 18.

“Po završetku nadzora imenovani stručnjaci donijeli su 14 svibnja 2021. godine svoje stručno mišljenje u kojem su taksativno u 18 točaka, odnosno zaključaka, nabrojali mjere koje treba poduzeti kako bi Odjel za anesteziologiju, reanimatologiju i intezivno liječenje Bolnice funkcionirao po pravilima struke”, odgovorilo je Beroševo ministarstvo televiziji RTL.

Za kraj Josip Jelić iznosi možda i najtužniju činjenicu. Ravnatelj bolnice, Župan i ministar Beroš su svi članovi HDZ – već osuđene zločinačke organizacije koju vodi Andrej Plenković.

Josip Jelić je svjestan ozbiljnosti optužbi i spreman je sa suprugom napustiti Hrvatsku.

Svatko tko je dao glas za one koji su Hrvatsku vratili u Srednji vijek, treba se stidjeti do kraja života. Istu špricu koristiti na više pacijenata je nešto neviđeno i monstruozno. Mi u redakciji još ne možemo doći sebi.

Pogledajte prilog RTL televizije

Izvor: logicno.com

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x