Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Škoro: Plenković neće biti premijer

“Plenković neće biti premijer i vidjet će što znači indeks sreće 5. srpnja. Pokušava još jednom prevariti hrvatski narod ne bi li dobio prigodu da još četiri godine uhljebljuje svoje ljude i troši novce, a izgubit će jer je indeks sreće u Hrvatskoj toliko mali i toliko nezamjetan, da će mu to građani pokazati”, rekao je Škoro na predstavljanju gospodarskog programa Domovinskog pokreta.

Odgovorio je tako na jutrošnju izjavu premijera Plenkovića da odbija Škorinu ponudu da bude ministar vanjskih poslova te ironično dodao da “uvijek ima mjesta i za Ministarstvo sreće”.

Škoro je također ustvrdio da Plenović pokušava svoju lošu vladavinu prikazati kao uspjeh i da je u jučerašnjoj emisiji ‘Nedjeljom u dva’ “bjelodano dokazao da od stotinu lijepih želja iz političkog programa HDZ-a 2016. – nije ostvarena ni trećina”

Govor mržnje na grafitima za osudu, Pupovčeva usporedba degutantna

Na opasku ministra hrvatskih branitelja Tome Medveda da je, kandidiravši se u 2. izbornoj jedinici, pobjegao od premijera Plenkovića, Škoro je rekao da ima vremena da Plenković dođe u tu izbornu jedinicu.

“Ima još vremena do predaje izbornih lista DIP-u da Plenković dođe u 2. izbornu jedinicu, ja ću ga tamo čekati”, dodao je.

Za govor mržnje na grafitima kakvi se ovih dana pojavljuju u Zagrebu rekao je da su “za svaku osudu”. No, komentirao je i izjavu predsjednika SDSS-a Milorada Pupovaca ocijenivši da je povlačenje paralele s patnjama afro-američkog naroda i srpske manjine u Hrvatskoj – degutantno.

“Nadam se da će kad-tad shvatiti da je on hrvatski političar koji ne treba ići na neke četničke derneke po mišljenje, pa se vraćati i dodatno mutiti vodu u Hrvatskoj”, poručio je Škoro.

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x