Kontaktirajte nas na:

Politika

Sarajevski crveni fašisti zastupaju zločinačku komunističku ideologiju…

Hrvatima, Srbima i Bošnjacima – muslimanima, svima koji su bili i ostali normalni ljudi, dosta je perverzije i izvrtanja povijesti. Dosta im je prikrivenih ekstremista koji se sklanjaju iz “antifašizma” i “humanizma” a jedini im je cilj ušutkati Hrvate i katolike u Bosni i Hercegovini kojima se želi uskratiti ne samo nacionalna, nego i temeljna vjerska prava – primjerice, održavanje svetih Misa za žrtve, kako je to ratoborna manjina od tristotinjak crvenih fašista pokušala prije i za vrijeme liturgije u Katedrali Srca Isusova u Sarajevu.

Herceg-Bosna

Online:

/ Datum objave:

ratno sarajevo

Njihovo arlaukanje, psovke, uvrede i riječi mržnje kao i spremnost na nasilje, svjedoče o tomu tko su, što su i kakvu ideologiji zastupaju. No, jedno moraju znati: niti oni niti bilo tko drugi katolicima i Hrvatima u Bosni i Hercegovini NEĆE I NE MOŽE zabraniti molitvu u službu Božju za duše nevinih žrtava što su ih na križnim putovima zvjerski pobili njihovi predšasnici pod krinkom “antifašizma”. Huda jama, Jazovka, Gračani, Maribor, Bleiburg, Macelj i tisuće drugih stratišta nijemi su svjedoci neljudskih zlodjela što su ih počinili partizani i komunisti i tu krv ne mogu oprati nikakvi čopori današnjih “antifašista” i njihovo obijesno zavijanje.

Ne sjećam se da su se ikad isti ti sarajevski “antifašisti” okupili zbog pokolja što su ih od 1992. do 1994. godine činili zločinci Alije Izetbegovića i njegovi mudžahedini nad Hrvatima u srednjoj Bosni, nije mi poznato ni to jesu li (možda) i kad protestirali protiv radikalnih islamista koji su u sarajevske i druge džamije diljem Bosne i Hercegovine doveli svoje teroriste iz Sirije, Saudijske Arabije, Afganistana, Irana i drugih islamskih zemalja uz blagoslov Bakira Izetbegovića i njegove mafijaške klike.

Jednako tako, nisam nikad čuo da je bilo protesta od strane istih, vezano za javne istupe Emira Kusturice koji je slavio razaranje Sarajeva uz viski sa Slobodanom Miloševićem i naslađivao se krvlju koja je lila ulicama grada, pa i žalio za time što nema “barem jednu džepnu atomsku bombu koju bi bacio” na rodno Sarajevo. Jesu li digli svoj glas kad je beogradska fašistička klika predvođena Momom Kaporom, Dragošem Kalajićem, Miloradom Pavićem i ostalima likovala nad pokoljem u Sarajevu i slavila njegovu patnju kao svoj osobni trijumf?

Jesu li ustale sarajevske “antife” povodom bilo kojeg od takvih i sličnih događaja u vrijeme najdulje opsade u novijoj povijesti Europe što ju je Sarajevo proživjelo digli svoj glas i rekli istinu? Opsada Sarajeva trajala je gotovo puna 44 mjeseca (od 5. travnja 1992. do 29. veljače 1996. godine). Za to vrijeme na grad je padalo u prosjeku 329 projektila dnevno. U njemu je ubijena 11.541 osoba, od čega 1.600 djece, a deseci tisuća građana podnosili su kroz cijelo vrijeme opsade neviđene patnje uz razaranje domova i masakre na ulicama i tržnicama.

Znaju li sarajevski “antifašisti” tko je kriv za taj veliki zločin? Jesu li to bili JNA i četničke paravojne postrojbe s petokrakama i kokardama na glavama ili ustaše. Jesu li Sarajevo ubijali Srbi ili Hrvati?

I da se opet vratim na već postavljeno pitanje: Što su oni učinili da osude taj zločin i kažu javno istinu? Što?

Krijući se iza “antifašizma” islamistička falanga Bakira Izetbegović i izroda Željka Komšića nastoji ušutkati Hrvate katolike i zabraniti im čak i vjerske obrede!

To je jedina prava istina i ona se mora skresati u lice sarajevskoj mafiji koja je tamo na vlasti. Kriminalci i besprizorni likovi predvođeni Bakirom Izetbegovićem, Fahrudinom Radončićem, Šefikom Džaferovićem i sluganom i izrodom Željkom Komšićem žive u zabludi i misle kako će svojim kozaračkim kolom i floskulama o “antifašizmu”, uvredama, psovkama i mržnjom ušutkati narod koji želi samo jedno: živjeti ravnopravno, dostojanstveno i mirno, na svojoj zemlji, u svojim selima i gradovima.

Sarajevski crveni fašisti zastupaju zločinačku komunističku ideologiju koja je svijet zavila u crno i pobila preko 120 milijuna duša tijekom XX stoljeća i nju koriste ne bi li ušutkali hrvatski narod koji je obranio Bosnu i Hercegovinu svojom krvlju i žrtvama! A iza svega se kriju ciljevi islamista koji ovu zemlju žele pretvoriti u islamsku džamahiriju.

I još nešto.

Pamti li itko u Bosni i Hercegovini da je ikad ijedan Hrvat i katolik izašao bilo gdje protestirati i praviti nered zato što bilo tko obavlja vjerski obred vezano za svoje žrtve – bile one srpske, muslimanske ili židovske?

Razumiju to i znaju svi pošteni muslimani i pravoslavci. Nije li Husein ef. Kavazović, reisul ulema (veliki muftija) islamske zajednice u BiH o tomu već rekao sve?

U kojem svijetu žive i što misle u svojim bolesnim glavama oni koji vođeni mržnjom nastoje probuditi davno preživjelo i odbačeno zlo komunizma i misle li da mi koji sve to gledamo sa strane ne znamo kako je to samo krinka za ono što u svojim kabinetima planiraju već spomenuti mafijaški bosovi Bakir Izetbegović, Šefik Džaferović, Fahrudin Radončić i njihov potrčko, jadni, ljigavi i besprizorni Željko Komšić koji ne predstavlja nikoga?

Izvor: dnevno.ba

Nastavi čitati
Postavite ovdje svoj banner
Postavite komentar
0 0 glas
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments

Politika

Dno dna dva HDZ-a: U koaliciji sa četnicima

SNSD, Demos, Ujedinjena Srpska, SRS “Vojislav Šešelj”, HDZ BiH i HDZ 1990, potpisali su koalicijski sporazum u Pelagićevu.

Herceg-Bosna

Online:

/ Datum objave:

Šešelj pali hrvatski zastavu

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik čestitao je koaliciji šest stranaka u Pelagićevu na okupljanju oko kandidata SNSD-a za načelnika Slavka Tešića i najavio da će ta suradnja dovesti do realizacije novih projekata za stabilnost i razvoj općine.

“Surađivat ćemo i pokazati da imamo zajednički cilj, očuvati mir, stabilnost i dobre odnose među ljudima”, rekao je Dodik na svečanosti u tamošnjem Domu kulture. Istaknuo je, prenose Nezavisne novine, kako se zajedničkim radom uvijek postiže više.

“Vjerujem da zajednički možemo mnogo postići, uz energiju mladog načelnika, jer bez spoja općinskih i republičkih institucija i dobre suradnje teško je raditi velike projekte”, rekao je Dodik.

Nastavi čitati

Politika

MARKO VUČETIĆ: “Čovićev pakt s Dodikom je pakt izdaje Hrvata u BiH”

Univerzitetski profesor iz Zadra i bivši saborski zastupnik Marko Vučetić kazao je za Vijesti.ba kako je Dodikova zabrinutost za Hrvate vrhunac historijske ironije.

Herceg-Bosna

Online:

/ Datum objave:

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je za PINK TV da će Srbi i Hrvati kreirati zajedničku izjavu kako BiH može da funkcioniše i da je, ukoliko ona ne bude prihvaćena, jedino rješenje razdruživanje.

Dodik je naveo da razdruživanje ne znači rat, jedino ukoliko bi međunarodni intervencionizam produkovao tako nešto.

Univerzitetski profesor iz Zadra i bivši saborski zastupnik Marko Vučetić kazao je za Vijesti.ba kako je Dodikova zabrinutost za Hrvate vrhunac historijske ironije.

„Dodikovo preuzimanje patronata nad Hrvatima u BiH, pod krinkom lažne zabrinutosti nad njihovom sudbinom u njihovoj državi vrhunac je historijske ironije koja pokazuje kako pogrešne i promašene politike vode prema tome da hrvatski narod u Bosni i Hercegovini ostane bez vlastite države – Bosne i Hercegovine“, kaže Vučetić.

On dodaje kako su pogrešne politike sve one politike koje smatraju da je domovina Hrvata u BiH Hrvatska, a ne Bosna i Hercegovina.

„Ta pogrešna politika je, kako je to rekao fra Drago Bojić, Hrvate pretvorila u dijasporu u vlastitoj zemlji. Ta pogrešna politika se danas udružuje s onima koji su započeli rat Bosni i Hercegovini, s onima koji ni danas ne odustaju od ciljeva i namjera zbog kojih su pokrenuli ratove, samo što sada koriste nekadašnje neprijatelje – Hrvate, kako bi ih izigrali i zajedničkim izjavama doveli do ostvarivanja ciljeva politika rata i ratovanja“, smatra Vučetić.

Vučetić ističe kako su Hrvati u Bosni i Hercegovini ostavljeni i izigrani.

„Zajednička izjava je zapravo pakt s Dodikom, a to je pakt izdaje. Zbog tog pakta se prešućuju krivci za rat, a to je najstrašnija izdaja – izdaja žrtava“, mišljenja je naš sagovornik.

Oni koji šuteći izvršavaju naloge krivaca za rat, pretvarajući ih u saveznike, izdajice su vlastitog naroda, vlastite nutrine i historijskog mišljenja, dodaje on.

„Najostavljeniji i najizdaniji narod zasigurno je hrvatski narod u Bosni i Hercegovini. Put izdaje vodi prema Dodiku, a na tom putu postoje mnoge izjave i sve su izjave izdaje“, zaključio je Marko Vučetić.

Izvor: vijesti.ba

Nastavi čitati

Politika

REAKCIJE: I SDA za “razdruživanje”- za povratak na stanje prije Daytona

Izjava člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika da će Srbi i Hrvati tražiti da BiH funkcionira onako kako oni žele i da će, ukoliko se to ne ostvari, tražiti “razdruživanje”, izravan je udar na Daytonski mirovni sporazum, priopćeno je iz SDA.

Herceg-Bosna

Online:

/ Datum objave:

Bakir Izetbegović

Dodaju da je dogovor o funkcioniranju BiH postignut u Daytonu i stoga Dodik, kao i svi ostali, ima obvezu poštivati Ustav i zakone proistekle iz tog sporazuma.

– Svaki Dodikov konkretan potez protiv Daytonskog sporazuma značit će odustajanje od njega, a samim time i vraćanje na stanje prije Daytona, odnosno na Republiku Bosnu i Hercegovinu. Dodik bi morao znati da Bosna i Hercegovina nije nastala “udruživanjem”, niti se može “razdružiti”. Naročito se to ne može postići srpsko-hrvatskim dogovorom u zemlji u kojoj Bošnjaci čine više od polovice stanovništva, navode iz SDA i zaključuju:

– Srpsko-hrvatski pokušaji “razdruživanja” BiH, od Cvetkovića i Mačeka, do dogovora Karadžića i Bobana narodima u ovoj zemlji su donosili samo ogromne tragedije. Rezultat u konačnici nije bio nestanak Bosne i Hercegovine, ali jest presuđivanje nositelja takvih politika pred međunarodnim sudovima.

Podsjetimo, srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će Srbi i Hrvati kreirati zajedničku izjavu kako BiH može funkcionirati i dodao da je, ako ne bude prihvaćena, jedino rješenje razdruživanje.

Dodik je naveo da „razdruživanje ne znači rat, osim ako bi međunarodni intervencionizam producirao takvo nešto“.

Ponovio je da nigdje nije zabranjeno da Republika Srpska provede referendum, te da Srbi imaju pravo razmišljati o tome i da bi im trebalo da biti prihvaćeno pravo na samoodređenje.

Dodik je istaknuo da se i Hrvatska otvoreno zalaže za status Hrvata u BiH.

– BiH je pogrešna zemlja, pogrešno koncipirana. Sve više ljudi govori da je BiH propala, neodrživa, složena država – rekao je Dodik za Pink

Nastavi čitati
Postavite ovdje svoj banner

ANKETA

Bojite li se Koronavirusa?

Najnoviji komentari

Najčitanije objave

Popularno

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x