Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Reakcije na proglašenje Dragana Čovića počasnim građaninom Općine Orašje

Mi u HSP BiH Orašje javno se ograđujemo od sramotnog čina vladajuće stranke, koja svog predsjednika ДРАГАНА ЧOBИЋА nameće svim žiteljima općine Orašje kao počasnog građanina.

Iz priloženog pojašnjenja pomenute odluke više je nego nejasno čime nas je dotični toliko zadužio da bi ga svi mi trebali veličati?

Sama činjenica da ih u njihovom naumu nisu podržali čak ni najvjerniji saveznici, govori o tome, da nije postignut nikakav društveni konsenzus što bi trebao biti minimum kada se radi o ovakvim pitanjima, nego da se radi o čisto stranačkom interesu.

Općina Orašje nije i ne smije biti filijala niti jedne političke opcije. Nadali smo se da je vrijeme jednoumlja i stvaranja kulta ličnosti iza nas, međutim stare drugarske navike su očito preživjele i nastavile rasti samo pod drugim imenima.

Kod vladajućih očito ne postoji ni mrvica sumnje, da su nas upravo oni na čelu sa dotičnim doveli u stanje iz kog bježe svi ostavljajući pustoš diljem Posavine.

Dok sve stagnira i Orašje ostaje bez svog najvrjednijeg resursa – ljudi, njihov odgovor je da se međusobno nagrađuju i dijele počasti sami sebi!!!

Da nije tužno bilo bi smiješno.

HRVATSKA STRANKA PRAVA BiH
Orašje,07.10.2021. OPĆINSKI ODBOR ORAŠJE

5 2 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x