Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

POŠAST NAD HRVATIMA: Uspon Carstva Primitivizma!!!

Nema raja za rvate nad Hercegovinom… Hercegovina jest mjesto pod nebeskim suncem. Ali je područje s najvećom koncentracijom primitivaca. Jamili se u stožerno kolo i sprida i sazadin. Hercegovina je postala paradna staza primitivizma, po kojoj se primitivci klanjaju i pozdravljaju svoje vrhovno biće… Lidera! Ono što čine narodu po Hercegovini, ustvari je poruka: divljaka divljaku, kako su oni živi dokaz, pobjede primitivizma! Nedvojbeno je, kako primitivizam posjeduje moć, koja im osigurava, ne samo kontrolu nad političkim procesima, nego i nad: tijelom-duhom-mentalnim sposobnostima pojedinca-zajednice-rvata, nametnutom poput jarma, ispod kojeg je potisnuta brojna stečevina kulture i civilizacije hrvatskog naroda! Što narod Hercegovine čini potpuno neotpornim na silu primitivizma, koja je potpuno iskrivila i uništila vrijednosti koje su ga krasile!

Dalje: u kazivanju, bez sumnje, ukazati ću Vam, na postojanost pojave primitivizma, kao društvenog pokreta, u kojem su prethodno, prebrisane naše mlade institucije: demokracije- pluralizma-prosvjetiteljstva-kulture a uspostavljeni oblici lideromanije! Kao primjer mog kazivanja, usudio bih se ponuditi Vam: predvodnika-nultog primitivca, znakovitog akademskog fake upravitelja za organizirani sustav sveukupnog znanja! Taj, naziva NULTI, je odabran da provodi, kroz sustav kojim upravlja, ideoliški i društveni projekt primitivizma! Jedini napisani i citirani rad NULTOG, koji je ujedno i društveno djelovanje, poznat je u stožernoj bratovštini pod nazivom-Integralni Primitivizam! Akademska epoha Hrvatske Republike HercegBosne, zabilježila je tu evolucijsku misao na listovima tariguzničkog smotka, koji izdaje matica rvacka! Uzgred budi rečeno, to su jedine stranice na kojima su citati citiranih fake akademika! Citirani, usprkos namjeri da se svaki ponaosob istakne, ipak su po vanjskom imageu, nalik jedan na drugog, a po načinu primitivnog ophođenja i pojavnosti u javnosti, nastoje da budu identični NULTOM!. Primitivcu!

Vjerujem, kako ne morate provjeravati moje kazivanje na teorijskoj razini, draga nacijo… I nadalje ste pod… Ne na, da ne bi zaboravili, platformom projekta intergralnog primitivizma… Neprimitivnim riječnikom rečeno: potpuno ste obuzeti primitivizmom! Po evanđelju vrhovnog bića, primitivizam, kao društveni pokret, nikako ne možete vezati za demokratska društva, niti isti djeluje putem mehanizama: parlamenta-izabranih vijeća i ostalih instituta demokratskog odlučivanja! Jasno, posve vidljivo Vam je, kako je primitivizam suprostavljen, visoko postavljenim, ne samo demokratskim, standardima uređenih europskih društava!

Europske vrijednosti se odlikuju društvenim karakteristikama: otvorenosti-transparentnosti-uvažavanja-znanja-uljudnosti-kultura medija i komunikacije, kako i ukupna socijalna mobilnost, kroz unčikovite alate i instrumente mehanizma za ostvarenje različitih osobnih uspjeha, ali i za razvoj nacionalnih institucija i društva u cijelini! Primitivci, iz samo njima znanih razloga, raščetvorili su ne samo hrvatskog čovjeka, nego su naciju razdjelili na: PRIPADNIKE i nepripadnike, pri čemu se selekcija vrši po crti-mali krivi hrvat i veliki primitivac, i nije nužno da je rvat! Iz te selekcije, se regrutiraju, i to, kao jedinog dozvoljenog ideološkog kazana-primitivci prvog reda, koji predvode društveni koji živi pod suncem Hercegovine!

Kod primitivaca navedena selekcija izaziva orgazmično zadovoljstvo, jer je utemeljena na njihovoj NULTOJ potrebi, čvrstog razgraničenja i podjeli na PRIPADNIKE i na nepripadnike pokreta. Dakako, da je riječ o poretku, koji proklamira ideale kultova, incestualne veze i odnose rođaka i kumova, kojima upravlja samo vrhovno biće! Bilo bi mi jako fancy, da je to gotička virtualna igrica. Kako nije, nego, usprkos modernizaciji društva i tehnološkog razvoja, koji je zapljusnuo milenijske hrvate, to Vam je uspon carstva primitivizma! Primitivizam je preko jednopartijskog sustava vlasti adezea-civilizacijskog zla 21.stoljeća, stvorio oblike koji po konstruktu vlasti imaju obilježje feudalnog posjeda, jedinstvenog u 21.stoljeću. Poredak integralnog primitivizma, upravlja se s platforme koruptivnog sustava, koja na ritualan način vrši odabir PRIPADNIKA, čija je jedina zadaća obrana istog!

Za posljedicu imamo da Hercegovina živi, ne pod suncem… Nego pod strahom od primitivizma!!!

Izvor: dnevno.ba

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x