Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

OZREN KEBO: “Da vi spalite Martinu umjesto čovjeka koji je ispravio Radobolju, uništio Aluminij i pola Mostara ostavio bez kruha…”

On je ukazao na dvoličnost javnosti u Mostaru koja godinama šuti na kriminal koji se odvija pred njihovim očima ali uvijek na najgori način ukazuju na pojave izvan tog dijela zemlje.

“J..i ga, patetična je, prevrtljiva, do bola nedosljedna, lagala da ima fakultet, ne zna psovati a psuje ko kočijaš, briljirala na Poskoku, sve su joj javne inicijative osim one protiv kancera odvala, s naglaskom na ovih 100 maraka za Srebrenicu…”, napisao je Kebo o novoj ambasadorici u Pragu.

Ali…, nastavlja Kebo u svim stilu.

“Da vi spalite nju umjesto čovjeka koji je ispravio Radobolju, uništio Aluminij i pola Mostara ostavio bez kruha, koji je svako jutro kad se probudi dobar na reketu onoliko koliko vi nećete zaraditi dok ste živi, koji je jedini živući fan i saradnik Milorada Dodika izvan RS, koji nas sve j..e u zdrav mozak služeći Putinu i zagovarajući EU…”, kaže Kebo misleći na lidera HDZ-a BiH Dragana Čovića.

E pa stvarno ništa bolje niste ni zaslužili od prezira kojim vas obasipa kompletna Hrvatska, istakao je on.

“Vama fakat više ni Bruce Lee ne može pomoći. Ne kaljajte to časno ime borca za slobodu svih naših naroda i narodnosti. Čovjek koji se iz filma u film borio za dostojanstvo žena večeras je prekrižio i vas i vaš tragikomicni spomenik. Molimo da se sljedeći put za pomoć obratite Chucku Norrisu, Hong Kongu više ne pišite…”, zaključio je Ozren Kebo. | S.B.

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x