Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Narodi moraju znati da njihovi neprijatelji nisu Rusija i Kina već njihove vlade i dužnosnici “javnog zdravstva”

Podaci iz svake zemlje pokazuju da su cijepljeni ti koji su sa težom kliničkom slikom i koji umiru od Covida.

“Omicron varijanta” se koristi za stvaranje novog vala straha javnosti i kontrole vlasti nad građanima i građanskim slobodama. Riječ je u biti o silovanju iglom. Unatoč poznatoj činjenici da Omicron ne izaziva težu kliničku sliku bolnice lažiraju prijave da su pune pacijenata oboljelih od  Omicron soja.

Mainstream mediji stvaraju strah pisanjem o velikoj zaraznosti Omicrona i na sva zvona pozivaju ljude da se cijepe iako je poznato da cjepiva ne štite od Omicron soja.

Upoznajte se s činjenicama:

U Škotskoj od kolovoza do studenog 2021. više od 85 posto smrtnih slučajeva bilo je među cijepljenima. Boosteri samo pojačavaju COVID infekcije. Oko 40.000 smrtnih slučajeva dogodilo se u SAD-u, Velikoj Britaniji i EU nakon cijepljenja, unatoč tomu što je Omicron blag soj koronavirusa. Vlada Ujedinjenog Kraljevstva manipulirala je podacima kako bi okrivila necijepljene iako se radi o pandemiji cijepljenih.

Iz prvih slučajeva u Južnoj Africi, a sada u Ujedinjenom Kraljevstvu i EU-u, bilo je jasno da nova Omicron varijanta koronavirusa rezultira blagom bolešću s vrlo malo smrtnih slučajeva [ne od Covida, već] “s COVID-om”. Doista, južnoafrički stručnjaci savjetuju ublažavanje i prestanak mjera jer većina zaraženih nema simptome.

Dokaz o neuspjehu cjepiva protiv Omicrona dolazi iz SAD-a gdje se vjeruje da je jedan od najvećih slučajeva epidemija Omicrona zabilježen na Sveučilištu Cornell u Ithaci, New York, gdje je gotovo svih 930 slučajeva tijekom proteklog tjedna zaraženo Omicron sojem koronavirusa.

Svi potvrđeni slučajevi Omicron u slučaju Sveučilišta Cornell su među osobama koje su potpuno cijepljene, a neki od njih su primili i treću tzv. booster dozu cjepiva.

Većina slučajeva Omicron u Sjedinjenim Državama je među cijepljenima, objavili su Centri za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) u ažuriranju u petak 21.12. Većina pacijenata ima blage simptome. 

Mediji cijelog zapadnog svijeta očigledno pristaju na laži kako bi povećali profit Big Pharma. Sudjeluju u uništavanju građanskih sloboda povinujući se smjernicama vlada. Suzbijaju informacije i možda čak sudjeluju u programu depopulacije stanovništva.

Korumpirani zapadni mediji su se urotili s vladama kako bi uništili slobodu i instruirali zapadni svijet do te mjere da Argentina ima koncentracijske logore za necijepljene, a Njemačka i Austrija namjeravaju zatvoriti necijepljene – sve to zbog “cjepiva” koje prema svim dokazima i izvan svake sumnje ne štiti od virusa. Virusa koji ima vrlo nisku stopu smrtnosti i koji se lako izliječi i spriječava pomoću HCQ i Ivermektina.

Zapadni narodi moraju shvatiti da njihovi neprijatelji nisu Rusija i Kina, već njihove vlastite vlade i njihovi vlastiti dužnosnici za “javno zdravlje”. Upravo su ti ljudi neprijatelji čovječanstva.

Izvor: freewestmedia.com

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x