Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

MIRO BULJ REAGIRAO NA PLENKOVIĆEVE IZJAVE: “Anemični usplahireni diktator, koji sve više podsjeća na Sanadera…”

Mostov zastupnik Miro Bulj na Facebooku je reagirao na raniji istup premijera Andreja Plenkovića koji je političare koji su pozivali na subotnji protest nazvao “slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice”.

Bulj je Plenkovića nazvao “anemičnim i slabokrvnim slabićem koji se izvukao onda kad je trebalo braniti Domovinu”, piše Jutarnji.hr.

Napisao je i kako mu Most sprema referendum kojim će mu pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru.

Buljev status prenosimo u cijelosti:

” Anemični usplahireni diktator koji sve više podsjeća na Ivu Sanadera i čiji su najbliži suradnici pod istragom neovisnih europskih institucija je toliko pogubljen da nas sve naziva slabićima, parazitima i političkim profiterima koji se boje bijele vatice.

Ne bojimo se mi Anemični ničeg, a posebno ne bijele vatice. Mi se samo protivimo podjelama i uskraćivanju prava ljudima.

Istine radi, mi smo tražili testiranja sviju i to posebno u zdravstvenim ustanovama jer je sada znanstveno potvrđeno da i cijepljeni mogu biti zaraženi i prenositi virus.

Nikakav ja problem nemam s testiranjem, ali imam s dijeljenjem naših građana i s uskraćivanjem prava na temelju nelogičnih odluka Stožera i putem covid potvrda.

A ako je netko slabokrvni slabić onda si to ti jer si se izvukao onda kad je grmjelo i trebalo braniti Domovinu.

Ja nisam tada bio slab i slabokrvan, a nisam ni sad.

A ovakve uvrede neće proći bez žestokog odgovara, hrvatski narod će ti znati odgovoriti!

Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati koliko je nas “slabića” i “parazita” koje tako s visoka vrijeđaš i podcjenjuješ.

Spremamo ti referendum kojim ćemo ti pokazati što narod misli o tvom kompromitiranom Stožeru, tvojoj korumpiranoj parazitskoj bratiji i covid potvrdama.

Dragi ljudi, ako niste ispunili obrazac za volontere, ispunite ga sada. Idemo ovom anemičnom diktatoru pokazati što mislimo o njemu, njegovim uvredama i njegovim politikama!”, napisao je Bulj.

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x