Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

MILANOVIĆ O ZEKANOVIĆU: “Taj Plenkovićev glodavac! Doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a ne biti uhapšen?’

Milanović je na upit novinara komentirao govor saborskog zastupnika Hrvoja Zekanovića.

“Zašto se on okomio na mene, ne znam. “Taj Plenkovićev glodavac koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih zastupnika, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene, nije mi to problem, ali doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a nije uhapšen…? Štiti ga imunitet, ali to je teško kazneno djelo, Trebalo ga je privesti i optužiti za raspačavanje narkotika, ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, treba ga odmah u ludnicu strpati”, rekao je.

Komentirajući Grlića Radmana rekao je: “On je rumeni seoski đilkoš, nema se on zašto crveniti. Neka se crveni zbog lopovluka u svojoj stranci. Zbog toga se crveni?Radosno hoda poljem pjesnik i citira Jesenjina, tko je rusofil, on ili ja? Nakon toga je komentirao i stanje u BiH.

“Mi smo predmet džeparenja i šikaniranja, skaču nam po kičmi i kradu nas. Ili će Zapad natjerati Izetbegovića da se usvoji zakon u skladu s Daytonom ili će visoki predstavnik za BiH, čovjek koji je nelegalno tamo došao, jer ga nije izabralo Vijeće sigurnosti – neka on to napravi. Plenković je član Pučke stranke, i neka mu kaže da to provede. Ja ću učiniti sve da se u Hrvatskom saboru pristup u NATO tim državama ne realizira”, kazao je. dodavpi da nema ništa protiv Finske i Švedske koje žele u NATO.

“Ali čim nama treba pomoći, nema ih. Prije toga ćemo mi učiniti sve da naši vitalni interesi dođu na red. Ako ne žele ući u NATO, onda ništa”, kazao je Milanović i dodao da ga je prije tjedan dana zvao finski kolega kako bi lobirao.

“Ja ovo radim nerado, ali nemam izbora. Što zbog bezobrazluka i lopovluka političkih elita u Sarajevu, kao i drskosti međunarodnih pregovarača, moram zaštititi ljude. Ako će me zbog toga proglasiti šovinistom – fućka mi se. Hrvatski narod je moj narod. Ovo je država u kojoj treba biti svima dobro”, dodao je Milanović.

Na kraju se opet vratio na Zekanovića: “Zekanovića, koji je sam priznao da je počinio kazneno djelo, hodao je po Saboru sa značajnom dozom narkotika… Da sam bio tamo, možda bih se poslužio, ali nisam bio. Zašto Zekanović nije priveden? Imunitet štiti od prometne, HDZ-ovskog lopovluka, ali ovo je ozbiljno kazneno djelo. Taj mali je lopov, još ćemo razgovarati o tome”.

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x