Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Kanadski kardiolog (52) koji je agresivno promovirao cjepiva – umro nakon treće doze

Kanadski mediji izvijestili su u utorak da je dr. Sohrab Lutchmedial preminuo “iznenada i neočekivano”. „Dr. Sohrab Lutchmedial posvetio je više od 20 godina New Brunswick Heart Centeru i skrbi za pacijente sa srčanim bolestima”, stoji u izjavi osoblja New Brunswick Heart Centera povodom iznenadne smrti njihovog kolege.

Dr. Lutchmedial je svoju prvu injekciju mRNA dobio 16. siječnja, kako je ponosno i istaknuto objavio na Facebooku. U tom trenutku Kanada je koristila samo cjepiva Pfizer i Moderna za cijepljenje protiv korone. 52-godišnji kardiolog nije krio koliko u svojim objavama prezire necijepljene. Lutchemedial je poprimio sličan zapaljiv ton kao šef Svjetske liječničke udruge Frank Ulrich Montgomery u javnoj emisiji Anne Will, gdje je trovač govorio o “tiraniji necijepljenih”. Kanadski kardiolog rekao je to na Twitteru 10. srpnja, rekavši da su necijepljeni ljudi “sebični” i da “neće plakati na njihovom pogrebu”.

Liječnikova mržnja prema necijepljenim ljudima čak je otišla toliko daleko da je, kako je objavljeno 9. listopada na Twitteru, želio “pljusnuti ljude” koji su uvjeravali druge da se ne cijepe.

Dva tjedna prije iznenadne smrti 24. listopada, Lutchmedial je dobio svoje treće, dopunsko cijepljenje. Podijelio je to na Facebooku i napisao: “Vax Shot 3: Electric Flu-Galoo”, što ironično izgleda kao aluzija na film Breakin ‘2: Electric Boogaloo iz 1984.

Izvor: logicno.com/journalistenwatch.com

5 2 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x