Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

IZRAELSKO „CJEPIVO UBICA“: Polovina zaraženih primila je dvije doze cjepiva

Štaviše, izvješća potvrđuju da su cijepljeni doprinijeli širenju virusa na one koji nisu primili mRNK vakcinu.

Prema Israeli National News:

„Izraelska kampanja za promociju cjepiva protiv koronavirusa – koja se sada fokusira na mlade tinejdžere – ide punom parom, usprkos statistikama koje su iznijeli vladini zvaničnici, a pokazuju da je polovina nedavno zaraženih Covidom-19 bila potpuno cijepljena.“

Šefica javnog zdravstva, dr Sharon Alray-Price, otkrila je uznemirujuće činjenice na medijskoj prezentaciji 23. lipnja. Prema njenim podacima, od 891 slučaja koronavirusa potvrđenog samo u posljednjih mjesec dana, polovina je primila obje doze Pfizer mRNK cjepiva.

Prema izvještću na kanalu 12, u mjesecima od uvođenja cjepiva, 6.765 ljudi koji su primili obje doze zarazilo se koronavirusom, a epidemiološko praćenje otkrilo je da se dodatnih 3.133 osoba zarazilo Covidom-19 preko tih cijepljenih osoba.

Usprkos ovim nalazima, vlada Netanyahuovog nasljednika premijera Naftalija Bennetta posvećena je osiguranju pune procijepljenosti (2 doze) kao sredstva za suzbijanje „virusa ubice“.

Kao rješenje se podržava „cjepivo ubica“ koja je rezultirala bezbrojnim smrtnim slučajevima i povredama. „Informativna kampanja za poticanje cijepljenja i isticanje važnosti pridržavanja karantina“ pokrenuta je 24. lipnja 2021.

Razmišlja se i o ponovnom obaveznom nošenju maske za lice.

Iako su podaci o smrtnim slučajevima i povredama u Izraelu koji se mogu pripisati mRNA Pfizer Biotech „eksperimentalnoj“ vakcini Tozinameran nedostupni, „zvanična“ baza podataka EU o neželjenim reakcijama na lijekove potvrđuje da je eksperimentalna mRNA cjepivo ubica: 15.472 mrtvih i 1,5 miliona povrijeđenih (50 % ozbiljno) u vezi sa mRNK  „cjepivima“ protiv Covida-19. (Pfizer, Moderna, AstraZeneka).

Što se tiče cjepiva Pfizer (koja se primjenjuje u Izraelu), podaci za EU ​​su sljedeći: 7.420 smrtnih slučajeva i 560.256 povrijeđenih do 19. 6. 2021.

Izvor: logicno.com

4.5 2 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x