Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Hanka Pladum doživjela prometnu nezgodu: Vidjela sam znak križa, to je bio neki znak s neba

Pjevačica Hanka Paldum doživjela je prošle nedjelje saobraćajnu nesreću na autoputu za Zagreb. Sve se, srećom, završilo bez povreda, iako je automobil totalno uništen.

– Ne znam šta me natjeralo da skrenem u ogradu. Nisam tražila muziku na radiju niti sam tražila po stvarima na suvozačevom sjedištu nego sam gledala gdje vozim. Pala mi je koncentracija i odjednom sam vidjela kako mi auto udara u lijevu ogradu, zatim u desnu pa sam se dva puta okrenula – ispričala je pjevačica.

Nesreću je doživjela na autoputu A3, kraj mjesta Križ u blizini Ivanić-Grada. Išla je u Zagreb dogovarati detalje o svom koncertu koji će početkom aprila imati u KD “Vatroslav Lisinski”.

– Hvala Bogu da me čuvao. Ne mogu da vjerujem da sam se i ja sudarila na tom ukletom autoputu, gdje su stradale moje kolege Emir Hadžihafizbegović, Toše Proeski i glumica Dolores Lambaša. Ne znam šta je s tim putem, ali to nije normalno. Vidjela sam znak križa i kad bolje razmislim, to je bio neki znak s neba – kaže Paldum za Alo.rs i dodaje da ju je to asociralo na križ na grobu, ali Bog ju je ipak čuvao.

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x