Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

DR. ZLATKO HASANBEGOVIĆ: “Miroslav Škoro je jedina točka okupljanja protiv Tomaševića i Plenkovića!“

Upozorio je na Plenkovićevu prikrivenu suradnju s Tomislavom Tomaševićem i upozorio da Hrvatskoj u slučaju pobjede njihove političke osovine, prijeti crnogorski scenarij. Tomaševića je usporedio s kontroverznim Dritanom Abazovićem: – Ono što je u Crnoj Gori, s istim stranim tutorima i financijerima, započelo kao “zelena politika“ skupljenja konzervi i automobilskih guma s dna rijeke Tare, u liku Dritana Abazovića, završilo je kao velikosrpski prevrat!

“Tomaševićava zelena ideologija je marksizam-lenjinizam 21. stoljeća,“ konstatirao je potpredsjednik Kluba zastupnika Domovinskog pokreta: “Tomaševićev Marks i Kardelj su Greta Thunberg i Jelena Veljača, a radnička klasa oni što se okupljaju na paradama ponosa!“

Miroslav Škoro je jedina točka okupljanja protiv Tomaševića i Plenkovića – poručuje drugi s liste Domovinskog pokreta za Skupštinu Grada Zagreba, dr. Zlatko Hasanbegović, a u emisiji je dao snažnu potporu i Ivanu Penavi te žestoko kritizirao tzv. hrvatsko-srpsku trgovačku kaoliciju: – Skromno priznajem da sam upravo ja autor te sintagme, koaliciju Plenkovića i Pupovca u počecima sam nazivao hrvatsko-srpskom-protunarodnom trgovačkom koalicijom, uz napomenu da je Pupovac u njoj strateški partner!

BUJICA

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x