Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Domovinski pokret o Miljenku Filipoviću: Napada Penavu samo da bi zaštitio svoje radno mjesto u HEP-u

Jučerašnjim priopćenjem Zajednice branitelja HDZ-a ”Gojko Šušak” protiv vukovarskog gradonačelnika Ivana Penave HDZ je još jednom pokazao kako ta stranka funkcionira po pitanju borbe za stranačke interese i očuvanje vlastitih radnih mjesta, koja može imati samo u svojoj godinama pletenoj koruptivno-klijentelističkoj mreži i nigdje drugdje, stoji u priopćenju Domovinskog pokreta.

S jedne strane, prozivaju Ivana Penavu koji se čistog obraza drznuo okrenuti leđa HDZ-ovoj kaljuži korupcije i lopovluka, a, s druge, prešućuju kako je čelnik Zajednice branitelja nagrađen, uhljebljen i rukopoložen na čelno mjesto u velikoj državnoj tvrtki, iako za to nije imao uvjete.

Stoga podsjećamo kako je Miljenko Filipović, predsjednik Zajednice branitelja HDZ-a ”Gojko Šušak”, zaposlen na mjesto predstojnika Ureda za korporativnu sigurnost u HEP-u iako za tu funkciju nije imao potrebne uvjete. O tome su izvještavali i mediji i to nikad nije demantirano.

Navodno je upravo premijeru Plenkoviću bilo toliko važno zbrinuti Filipovića da su u HEP-u mimoišli redovne procedure, a sve s ciljem lakšeg utjecaja Središnjice na unosne poslovne procese vezane uz HEP.

Što reći kada se imenom Gojka Šuška kiti organizacija kojoj je takav kadar na čelu i kada si uzima za pravo pozivati na red poštenog i neokaljanog Ivana Penavu i Domovinski pokret kao novu, aferama neopterećenu stranku s kojom je Penava osvojio svoj saborski mandat?

U kontinuiranoj borbi za očuvanje vlastitih radnih mjesta takvim ljudima je samo nebo granica. Bilo bi im bolje da se poklope po ušima i šute, jer ljudi sve vide.

Nadamo se da će doći i taj dan kada će se svi poput Filipovića dovoljno namiriti i sjašiti s leđa hrvatskom narodu. A dotad imamo Hrvatsku u kojoj su sigurna HDZ-ova radna mjesta, dok god je siguran Veliki vođa na poziciji moći.

Moguće da Filipović između redaka poručuje kako želi Hrvatsku u kojoj je sigurno njegovo radno mjesto zbog kojeg će braniti šefa Plenkovića kao što je do kraja branio i Ivu Sanadera. A onda opet i sljedećeg koji dođe.

A nakon njega opet sljedećeg, tko god bio, ističe Domovinski pokret.

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x