Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Dok je pažnja javnosti usmjerena na rat u Ukrajini, objavljeni su dokumenti koji potvrđuju da je Moderna stvorila virus Covid-19

Citira se  rad znanstvenika iz Indije, Švicarske, Italije i SAD-a, oprezno nazvan “MSH3 Homologija i potencijalna rekombinacija veza sa SARS-CoV-2 mjesto cijepanja furina” (Front.Virol., 21 February 2022 | https://doi.org/10.3389/fviro.2022.834808 MSH3 Homology and Potential Recombination Link to SARS-CoV-2 Furin Cleavage Site) u kojem su izračunali da su šanse za sekvencu od 19 nukleotida koju je patentirala Moderna, a koja se nasumično pojavljuje u tzv. virusu minimalna tj nigdje drugdje se ne pojavljuje u prirodi. Autori rada odlučili su istražiti RNA slijed za mjesto cijepanja furina u proteinu šiljaka Covid-19 kako bi vidjeli je li se to dogodilo igdje drugdje u prirodi.  Srećom, NCBI/NIH su proizveli fantastičnu bazu podataka BLAST koja katalogizira svaki slijed gena u prirodi poznat čovjeku i svaki sintetički patentirani slijed gena poznat Uredu za patente. Istraživači su odabrali slijed Furin Cleavage jer je to jedini kontinuirani slijed genskih slova (nukleotidni slijed) u Covid-19 s više od 3 nukleotida, koji se razlikuje od odgovarajućih slova u svom najbližem prirodnom srodniku Šišmiš Coronavirus RaTG13. Mjesto cijepanja furina ključno je za patogenost Covida-19.  Aminokiselinska sekvenca mjesta cijepanja Furina je PRRA (Prolin Argenine Argenine Alanine). Svaka aminokiselina je kodirana kodonom koji se sastoji od 3 nukleotida. Dakle, sve razlike u genetskom kodu između Covida-19 i RaTG13 imaju najviše jedan kodon, jednu aminokiselinu, osim furinske sekvence cijepanja, koja je CCT CGG CGG GCA.

Istraživači su izvršili BLAST (Basic Local Alignment Search Tool) pretraživanje tzv. poravnanja (što znači da traže slijed gena, obrnuti slijed gena, komplementarni slijed gena i obrnuti komplementarni slijed gena) kroz svaki slijed gena u prirodi poznat čovjeku za CTCCTCGGCGGGCACGTAG. To je sekvenca od 19 nukleotida koja sadrži Furin Cleavage Sequence, koja se također pojavljuje u Covidu-19. (obrnuti slijed CTACGTGCCCGCCGAGGAG patentiranog od strane Moderne. U daljnjem tekstu se navodi detaljan popis patenata i pristup patentnoj bazi.

Dakle, Moderna je prijavila patent ne samo na obrnuti slijed mjesta cijepanja furina od 12 nukleotida u Covid-19, već zapravo na sekvencu od 19 nukleotida. Nadalje, nisu samo podnijeli zahtjev za patent 4. veljače 2016. (US9587003B2) kako je objavljeno u Daily Mailu. Oni su se prijavili 16. prosinca 2013.  te kasnije 4 patenta s oznakama US9149506B2, US9216205B2, US9255129B2, US9301993B2. Stoga je Moderna razvila sekvencu gena od 19 nukleotida koja sadrži mjesto cijepanja furina  Covid-19 koja je infektivna za ljude. Ponavljamo, patent je prijavljen već 2013., 6 godina prije izbijanja epidemije u Wuhanu a ne 3 godine kao što je objavljeno ranije u nekim publikacijama. U članku se opsežno i znanstveno dokazuju šanse da se ovako nešto dogodi u prirodi tj. vjerojatnost da će se ovaj određeni niz od 19 nukleotida nasumično pojaviti u virusu od 30 000 nukleotida je 0.

“Novi dokumenti pokazuju da su samo 18 mjeseci prije nego što su se pojavili prvi slučajevi Covida-19, istraživači podnijeli planove za oslobađanje nanočestica i aerosola koji prodiru u kožu i koji sadrže “nove himerne proteine” koronavirusa šišmiša u špiljskim šišmišima u Yunnanu u Kini. Također su planirali stvoriti himerne viruse, genetski poboljšane da lakše zaraze ljude, i zatražili su 14 milijuna dolara od Agencije za napredne obrambene projekte (Darpa) za financiranje rada.

Dokumenti, koje je bivši član Trumpove administracije potvrdio kao originalne, pokazuju da su se propagatori cjepiva nadali uvesti “mjesta cijepanja specifična za ljude” za koronaviruse šišmiša što bi virusu olakšalo ulazak u ljudske stanice. Kada je Covid-19 prvi put genetski sekvenciran, znanstvenici su bili zbunjeni kako je virus razvio takvu prilagodbu specifičnu za ljude na mjestu cijepanja na proteinu šiljaka, što je razlog njegove zaraznosti. Do sada neizbježan i logičan zaključak znanstvenika širom svijeta da je došlo do slučajnog ili namjernog curenja iz laboratorija, pada u vodu te naposlijetku taj scenario označavaju kao slabu mogućnost.  U citiranom opširnom članku navedena je potvrdna  činjenica budući da se kodon CGG sekvence specifične furinske sekvence CGG ne pojavljuje ni na jednom mjestu cijepanja furina ni u jednom prirodnom virusu i stoga ne može biti rezultat prirodne genetske rekombinacije. Dakle, mora biti rezultat čovjekova genetskog umetanja.

Počelo se razvijati cjepivo prije pandemije – https://www.infowars.com/posts/must-watch-nih-claimed-joint-ownership-of-moderna-mrna-vaccine-began-development-weeks-ahead-of-pandemic/ . Ali stvari nisu tako jednostavne jer je priroda sigurno imala 100.000 godina da napravi ljudske viruse i nikada nije „stavila“ specifično (CGG za AGA) mjesto cijepanja furina u bilo što, niti je „stavila“ sekvencu od 19 nukleotida u bilo što prije. Ipak, unutar 6 godina otkako ga je Moderna patentirala, nalazimo ga u Covidu-19 u okolnostima u kojima Moderna radi s tim virusom.

Čovjek miješa ljudske i virusne argininske kodone, a ne priroda. Nobelovac  Luc Montagnier proveo je posljednje godine svog života dokazujući da je COVID-19 stvorio čovjek i da sadrži veći dio genetskog koda HIV1. Prije nego što je umro 8. veljače 2022., napao je argumentirano  koncept da je Covid-19 evoluirao prirodno pokazujući da ima veliku ekvivalentnost HIV-u. Prikazuje regiju Covid-19 od 275 nukleotida koja u sebi ima 200 nukleotida iz HIV/SIV-a (Simian ImmunoVirus). Dobio Nobelovu nagradu za otkrivanje virusa HIV-a. Dakle, prema tome ako bi netko znao je li Covid bio pojačan HIV-om, to bi bio on. Istaknuo je da je Covid-19 stvorio čovjek u ranoj fazi pandemije. Svatko tko „provjerava“ činjenice, a koji ga je napao pogriješio je.

Moderna i Fauci nisu priznali da su umjetno napravili tzv. virus i da su zapravo zataškali dokaze o tome; može biti da skrivaju i nešto drugo. Jedine dvije teorije koje su sada preostale su teorija slučajnog laboratorijskog curenja i teorija namjernog laboratorijskog curenja. Za usporedbu, velika većina političkih curenja informacija nije slučajnost. To su namjerne strategije za pružanje prednosti onome tko omogućava curenje informacija ili njegovom financijeru. U IT industriji dobro je poznato da se virusi pojavljuju kada je potrebna prodaja antivirusa. Zašto bi stvari bile drugačije s ljudskim virusima, sada kada ih može napraviti i čovjek? Pogotovo kada se uzme u obzir velika uloga Billa Gatesa i njegove zaklade te GAVI-a i GVAP-a u globalnom poslovanju s cijepljenjem. Jedini razlog zašto bi Moderna napravila Covid-19 je da ga pusti. Inače bi cijela vježba bila financijski uzaludna, komercijalno besmislena.

Razlog koji je Fauci naveo za istraživanje gain of function je taj da čovjek treba biti ispred prirode ili loših aktera kako bi imao cjepivo na vrijeme ako uzročnik bolesti mutira ili je genetski modificiraju Kinezi ili Rusi da bi bila smrtonosna. Zanima ih profit, profit koji dolazi od pandemije. Oni nisu spasitelji čovječanstva kako se predstavljaju. Oni su izrabljivači i  zlostavljači. Proizveli su virus kako bi ga pustili u populaciju, kako bi se predstavljali kao spasitelji čovječanstva. To nisu aktivnosti spasitelja. Luc Montagnier je pokušavao biti spasitelj. Moderna je radila na istraživanju funkcija kako bi oslobodila virus i forsirala cjepivo za njega na način koji bi maksimizirao njihov profit. Stoga je smiješno govoriti o teoriji zavjere. Upravo se to dogodilo – zavjera. Njihova cijena dionica porasla je 20 puta. Pustili su ga kako bi prodali svoja cjepiva i uništili imunološki sustav svojih kupaca jer im naš imunološki sustav smanjuje profit.

Profesor Montagnier nas je učio da cjepiva uzrokuju varijante. Doista, osnovna virologija zabranjuje masovno cijepljenje tijekom pandemije upravo iz tog razloga. Rekao je da krivulja smrti prati krivulju cijepljenja. Imajte na umu, paradoksalno, ako su cjepiva izazvala Omicron, onda su nas spasila od njih samih! Došlo je vrijeme da se ljudi i organizacije pozovu na odgovornost: proizvođači Covida-19, tvorci genetskih cjepiva, njihovi financijeri i promicatelji, koji uključuju gotovo sve vlade i javni sektor i zdravstvenu službu u svijetu, stoga su krivi za genocid i zločine protiv čovječnosti. Oni su progurali genetsko silovanje i bolest i smrt kako bi još više obogatili džepove farmaceutskih tvrtki. Vlade i javni sektori diljem svijeta prepustili su svoje propise o zdravstvenim uslugama milijarderima i bezdušnim korporacijama. Tako npr. u  Ujedinjenom Kraljevstvu sav porez na dohodak ide zdravstvenoj službi i sve njene protokole određuju njeni regulatori, a sve njene regulatore kontrolira i financira Big Pharma koja ih želi oštetiti, a zatim upravljati našim zdravljem za svoju dobit. Dakle, svaki peni koji se potroši na porez na dohodak dovodi nas korak bliže bolesti, smrti i ovisnosti o drogama.

Pa zašto je profesor Montagnier odlučio provesti posljednje godine svog života dokazujući da je Covid-19 stvorio čovjek i da su šiljasti proteini, a time i cjepiva, egzistencijalna prijetnja vrsti? Što mu je preostalo da dokaže sebi ili bilo kome drugom? Zasigurno to nije učinio kako bi povećao svoj ugled u struci. Pokretala ga je ista strast koja ga je natjerala da otkrije HIV. Strast da spasi čovječanstvo od virusa i onih koji bi ih osmislili da nas trajno oštete. Neposredno prije svoje smrti znao da je Omicron pobijedio cjepiva. Covid-19 nije napravljen 2019. Napravljen je od 19 nukleotida Moderna specifičnog himernog (CGG za AGA) mjesta cijepanja furina koje se ne pojavljuje nigdje u prirodi. I svaka smrt od Covida i svaka smrt od cjepiva Covida parkirana je točno na pragu ModeRNA čekajući pravdu.

Izvor: logicno.com

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x