Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Cjepiva -> “Aluminij” -> “Nanočestice” -> “Autizam” – Što sada o ovome misle zločinačka organizacija Faktograf i “stručnjaci”?

Bezgranično se zahvaljujemo Mariji Stojaković koja već duže vrijeme prevodi video snimke i bezinteresno ulaže svoje vrijeme da drugima otvori oči. Ne postoji niti jedan lobi, niti jedna zločinačka organizacija koja može pobijediti osobe s dobrom namjerom i iskrenom vjerom u bolje sutra. Okupljanje logičnih i iskrenih osoba je rješenje za većinu naših problema.

U videu kojeg vam prenosimo, izjava je dr. Larrya Palevskog, koji odgovara na pitanja legislatora vezano za imunizaciju populacije. Poslušajte što govori dr. Palevesky na pitanje predsjedavajuće:

“Ranije smo čuli izjavu da nema zabrinutosti oko aluminija ima u cjepivima, jer je u pitanju jako mala količina i da to ne smeta. Ali vrsta aluminija kojeg stavljamo u cjepiva je drugačija od one koju imamo u okruženju. Ovo se zove nanočestica. A nanočestice se čvrsto vežu za antigene bakterija, virusa, antigene proteina influence (gripe) i sve druge zagađivače u cjepivima za koje mi ne znamo.

Mi znamo da je biokemijsko svojstvo nanočestica sposobnost da uđu u mozak. A mi nismo procijenili sigurnost aluminijskih nanočestica i ubrizgavanje istih i gdje idu kada se ubrizgavaju u tijelo i ulaze li u mozak. Da li sastojci cjepiva treba da završe u mozgu? Ne. Da li završavaju u mozgu? To nitko nije istraživao. Ali u životinjskim studijama gdje se koriste iste kemikalije koje ubrizgavamo djeci, pokazuju da sadržaj cjepiva ulazi u mozak. Mi zanemarujemo ovu informaciju.

U Europi imamo znanstvenike koji su uradili studije o nanočesticama aluminija i pokazale su da to može da ostane u mozgu godinama i desetljećima. I sada imamo epidemiju neurorazvojnih poremećaja uključujući i Alzheimerovu bolest. Jedan od glavnih faktora koje su pronašli u mozgovima ljudi s Alzheimerom je nanočestica aluminija koji je povezan s cjepivima koje dajemo.

Mi nikada nismo istraživali da li aluminij koji ubrizgavamo cjepivima završi u mozgu, nikada nismo mjerili da li ostaje u mozgu i što radi ako ostane u mozgu. Znamo da su cjepiva napravljena da bi uzrokovala upale u tijelu. I zato imamo više od polovice naše djece s kroničnim upalnim stanjima. Nikada nismo postavili pitanje, da ako cjepiva akutno uzrokuju upalu, da li nastavljaju da uzrokuju kroničnu upalu?

Imamo 1 od 5 slučajeva s neurorazvojnim poremećajem. 1 od 10 s AD/ADHD. 1 od 35 s autizmom. 1 od 11 s astmom. 1 od 20, mlađih od 5 godina, s epilepsijom.

Autoimune bolesti eksponencijalno rastu i mi smo otkrili da virusi i bakterije koje ubrizgavaju u tijelo, zajedno s ađuvantima kreiraju nešto što se zove molekularna mimikrija, što znači da tijelo vidi ove viruse i misli da su strana tijela, te pronalazi dijelove ovog virusa koji se podudaraju s dijelovima tijela. Imuni sustav ne vidi razliku onoga što mu je rečeno da odbaci i sebe. Zato kada krene protiv sebe, dolazi do autoimunih bolesti.

Za ovo znamo kod Hepatitis B cjepiva, Gardasil cjepiva (HPV) i cjepiva protiv gripa, a onda nedvosmisleno nastavljamo govoriti da su cjepiva efikasno istražena i sigurna. To jednostavno nije istina.”

Izvor: logicno.com

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x