Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

BRANIMIR GLAVAŠ: ‘Nećemo ratovati za njihove guzice, neka šalju svoje posinke’

"Ne odazivajte se na pozive"

Braninir Glavaš vrlo je žustro reagirao na vijest o obvezi javljanja za oko 10.000 građana u Područne urede za poslove obrane. MORH šalje pozive na kućne adrese vezano za određivanje ratnog rasporeda. Isto je uspaničilo građane u RH.

U reakciji Branimira Glavaša koju je objavio na svom Facebook prifilu se kaže: “MORH kaže da upućuju 10.000 poziva za pričuvu HV-a. Ne odazivajte se na pozive, mogu vam staviti “soli na rep”. Nećemo ratovati za njihove guzice i tuđe interese. Neka na front šalju svoje sinove i posinke…!

Međutim iz MORH-a tvrde da nema mjesta panici i objašnjavaju kako se radi o redovnim aktivnostima vezanim za pričuvni sastav Oružanih snaga RH.

“Razvrstani pričuvnici pozivaju se u Područne urede za poslove obrane kako bi im se priopćio raspored radi popune pričuvnih postrojbi Oružanih snaga RH. Većina pozvanih nalazi se na rasporedu u pričuvnim postrojbama Oružanih snaga Republike Hrvatske, ali im raspored nije mogao biti priopćen tijekom 2020., 2021. i 2022. godine zbog pandemije COVID-19”, objasnili su u odgovoru iz MORH-a.

Prema komentarima koje nalazimo ispod ove Glavaševe objave na Facebooku čini se da mu građani daju punu potporu i istom mjerom komentiraju trenutačne aktivnosti MORH-a

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x