Kontaktirajte nas na:
Herceg-Bosna

Online:

/ Datum objave:

Između ostalih Turk odgovara i na sljedeća pitanja.

► Zašto je Thompsonu bilo zabranjeno pjevanje u Mariboru?
► Je li u pravu predsjednik Trump kada je antife prokazao kao odgovorne za nasilje u SAD?
► Što su ili tko su antife? Koji je njihov cilj?
► Predstavlja li antifa kao kratica za antifašizam u nazivu, destruktivnost?
► Može li takva ideja koja već u nazivu ima destrukciju, biti stvaralačka za dobrobit ljudi?
► Je li mržnja glavno pogonsko gorivo antife, odnosno ljevice u Hrvatskoj?
► Kakva je povezanost antifa s tzv. lijevim strankama?
► Komentar napisa u Die Welt: ‘Novi fašizam neće reći: Ja sam fašizam. Reći će: Ja sam antifašizam’?
► Je li Winston Churchill izjavio “Fašisti budućnosti nazivat će se antifašistima”?
► Što znači izjava Milorada Pupovca da postoji plan da desna crna internacionala stekne još jedan punkt vlasti, uključujući i Hrvatsku, te kako nije slučajno što je koalicija sastavljena ovako kako je sastavljena?
► Što je to ‘crna internacionala’?
► Znači li to da je Plenković sastavio koaliciju sa Pupovcem pod pritiskom antife?
► Tko su manjina koja dobro živi u Hrvatskoj, koliko je njih u HDZ-u?
► Ima li Plenkovićev HDZ veze s antifom?
► Što znači izjava ‘Što je jači Plenkovićev HDZ, to je slabija Hrvatska’?
► Odlaze li mladi školovani ljudi iz Hrvatske samo zbog egzistencijalnih razloga, ili se radi o protestu i neprihvaćanju ovakve društvene i političke klime u Hrvatskoj?
► Je li Plenković upotrebio svoj utjecaj u Bruxellesu da pomogne Hrvatskoj?
► Što znači navod ‘da je Bog digao ruke od Srbije’.
► Koliko je takva Srbija opasnost za svoje susjede?
► U Srbiji su uskoro parlamentarni izbori, mogu li oni donijeti promjenu i u kakvoj se atmosferi održavaju?
► Događa li se Srbiji gospodarski i ekonomski procvat kako priča aktualna vlast?
► Je li Jasenovac tajna spona uvjetovanog političkog ucjenjivanja Srbije i Hrvatske, klevetnički mehanizam za beskonačne odštetne zahtjeve, političke ucjene i nabijanje političkih kompleksa hrvatskom narodu?
► Zašto je Plenković u Jasenovcu 2018. godine govorio pod dojmom povijesne krivice koju su Hrvati navodno nanijeli Srbima?
► Zašto je Plenković pred diplomatskim zborom predstavnika stranih zemalja u potpunosti potvrdio kontroverznu priču o Jasenovcu, na način kako je prikazan u titoističkoj mitologiji propale Jugoslavije?
► Je li stvaranje osjećaja nacionalnog poniženja dio antifa paradigme?
► Zašto Plenkovićeva, ali i druge vlade nisu spremne raspisati međunarodni natječaj za istraživanje Jasenovca?
► Je li Andrej Plenković svjestan da bi međunarodni istraživački projekt raskrinkao Jasenovac kao promidžbenu mitologiju komunističkog režima, a koju danas na životu održavaju upravo pobornici ideje antifa?
► Koliko su Milorad Pupovac i njegov SDSS odgovorni za Plenkovićevo podaništvo?
► Ima li ovakva priča o Jasenovcu i svoju uporabnu vrijednost za održanje sustava tzv. antifašističkih političkih i intelektualnih krugova na vlasti u Hrvatskoj, jer kada bi se jednom raskrinkao taj mit, ostao bi nebranjeni zločin na Bleiburgu?
► Ima li službena politika iz Zagreba tešku hipoteku s kojom izlazi na prijevremene izbore?
► Znači li to da trideset godina nakon referenduma o samostalnosti, Beograd i dalje uređuje hrvatsku politiku?
► Postoji tajna veza Zagreba i Beograda za političko ucjenjivanje Hrvatske?
► Jesu li hrvatski političari u takvoj situaciji prema vlastitom izboru ili su ucijenjeni, a o čemu su govorili mnogi bivši obavještajci?
► Je li samomržnja nametnuta emocija hrvatskom narodu?

Nastavi čitati
Postavite ovdje svoj banner
Postavite komentar
0 0 glas
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest
0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments

Politika

BAJROVIĆ USTRAJAN U MRŽNJI I RASTURANJU BIH: Nakon izbora 2022. Hrvate treba majorizirati

Bošnjački radikal i hrvatofob Reuf Bajrović na Face tv ponovio je kako Hrvate treba majorizirati nakon izbora 2022. – Čoviću se ne smije dati Izborni zakon. Nakon izbora 2022. treba mu uzeti Predsjedništvo i Dom naroda, kazao je trbuhozborac bošnjačke politike Reuf Bajrović.

Herceg-Bosna

Online:

/ Datum objave:

Reuf Bajrović

– Znači, majorizirat će te Hrvate, preveo je voditelj emisije Senad Hadžifejzović Bajrovićeve riječi. Ne majoriziramo mi, majorizirat će glasači, kazao je Bajrović, misleći na, u Federaciji BiH četiri puta brojnije, Bošnjačke, javlja HMS.

Bajrović koji govori ono što većina bošnjačkih političara misli, redovito dobiva udarni prostor u mnogim sarajevskim medijima, kao trbuhozborac bošnjačke hegemonističke politike, kao što ga je nekada ratni huškač Vojislav Šešelj dobivao u beogradskim, u vrijeme vladavine Slobodana Miloševića.

Bajrović je s Hadžifejzovićem pred tv auditorija razrađivao planove o tome “što će sa Srbima” kada završe s Hrvatima i kako napraviti državu u kojom će vladati “demokratska većina”, to jest Bošnjaci, jer je po njemu sve drugo aparthid.

Mora se priznati da je Bajrović, s crnom maskom na licu, ostavio izuzetno jak dojam na gledatelje. Doimao se kao razbojnik. Politički razbojnik. Bolesna ništarija i kukavica koja je opsjednuta mišlju o porobljavanju malobrojnih.

Jednom riječju fašista par exselans, kojeg pogrešno predstavljaju kao političkog analitičara, prenosi Hrvatske medijski portal.

Nastavi čitati

Politika

NAKON DODIKOVE BAČENE KOSTI: Iz SDA poručuju – nikad nećemo dozvoliti formiranje trećeg entiteta

Izjava lidera SNSD-a Milorada Dodika izrečena u intervjuu na jednoj televiziji kako postoji “tajni dogovor između lidera SDA i HDZ-a Bakira Izetbegovića i Dragana Čovića o trećem entitetu” za SDA je nebuloza i potpuna neistina, plasirana s ciljem da se skrene pažnja s bitnijih tema.

Herceg-Bosna

Online:

/ Datum objave:

SDA protiv trećeg entiteta

To je jasno svakome tko iole prati politička događanja u Bosni i Hercegovini, te je stoga bespredmetan pokušaj pojedinih političara i dijela medija da od te lažne izjave prave ozbiljnu političku temu, smatraju u SDA.

Kako u priopćenju napominju, SDA je mnogo puta jasno naglasila da nikada, ni pod bilo kojim okolnostima, neće dozvoliti formiranje trećeg entiteta, niti će pristati na izmjene Izbornog zakona koje bi vodile u dodatne etničke podjele i tu ne postoje nikakve dileme.

Indikativno je, dodaju, da u političkim i medijskim strukturama, koje od ničega pokušavaju napraviti nešto i vezati to za SDA, izostaje reakcija na Dodikove stalne prijetnje odcjepljenjem, negiranje genocida, slavljene i nagrađivanje ratnih zločinaca, kao i uvredljivo poređenje ratnog zločinca Radovana Karadžića s Alijom Izetbegovićem i izjednačavanje branitelja s agresorima.

Umjesto da se zajednički vrši pritisak na HDZ, koji blokira formiranje Vlade Federacije BiH i funkcioniranje Ustavnog suda FBiH, slavi ratne zločince, širi islamofobiju i političkim ucjenama pokušava doći do diskriminatornog Izbornog zakona, fokus javnosti se usmjerava na SDA i izmišljene priče o “tajnim dogovorima”, upozoravaju iz SDA.

Kako zaključuju time se s pravom postavlja pitanje s kojim ciljem i za čiju korist, priopćeno je iz Stranke demokratske akcije (SDA).

Nastavi čitati

Politika

Inzko: ‘Spreman sam nametnuti Zakon o negiranju genocida’

U početku su tzv. bonske ovlasti korištene za nametanje brojnih odluka, ali se posljednjih godina gotovo i ne koriste. Umjesto toga, stižu inicijative za zatvaranje OHR-a.

Herceg-Bosna

Online:

/ Datum objave:

Valentin Inzko

Dejtonskim mirovnim sporazumom u Bosni i Hercegovini najsnažnija institucija postao je Ured visokog predstavnika. Bonskim ovlastima, uvedenim krajem 1997. na sjednici Vijeća za implementaciju mira u OHR-u je objedinjena izvršna, sudbena i zakonodavna vlast.

U početku su tzv. bonske ovlasti korištene za nametanje brojnih odluka, ali se posljednjih godina gotovo i ne koriste. Umjesto toga, stižu inicijative za zatvaranje OHR-a.

Gostujući na Al Jazeeri, Valentin Inzko, visoki predstavnik međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini, najavio je da bi uskoro mogao donijeti neke dugo očekivane odluke.

Između ostalog, kako je naveo, spreman je nametnuti Zakon o zabrani negiranja genocida u BiH.

“Sve evropske zemlje imaju Zakon o zabrani negiranja holokausta, u mojoj zemlji je jedan engleski historičar dobio tri godine zatvora jer je rekao da holokaust ne postoji”, kazao je Inzko.

Na pitanje zašto to nije učinio do sada, Inzko je kazao da godišnjica traje godinu dana i da to treba riješiti.

Ukoliko taj zakon ne bude usvojen do 11. jula 2021. godine, Inzko je kazao da ga je on spreman nametnuti.

“Da budemo potpuno jasni, ja sam spreman”, rekao je Inzko.

Nastavi čitati
Postavite ovdje svoj banner

ANKETA

Bojite li se Koronavirusa?

Najnoviji komentari

Najčitanije objave

Popularno

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x