Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

ANTE PRKAČIN U BUJICI: ”Kristina Ikić Baniček je zločinka prema istini i Hrvatskom narodu!”

PRKAČIN: “Puno me lakše podnose Srbi nego hrvatski izdajice i simpatizeri Titovih zločinaca partizana!”

Kristina Ikić Baniček je zločinka prema istini i Hrvatskom narodu – izjavio je u Bujici, na Z1 televiziji, Ante Prkačin i pojasnio razloge zbog kojih je sa saborske govornice vrlo oštro prozvao SDP-ovu gradonačelnicu Siska: – Inače prema ženama imam pošteniji pristup, ali ta nesretnica stvarno ne zavređuje ni najmanje pažnje! Iako ja nju ne volim, poveo bih računa i ne bih onako govorio da nije na vlasti u Sisku i da nije sudjelovala u krivotvorenju povijesne istine o dječjem logoru!

General HOS-a i iznimno popularni zastupnik DP-a u Hrvatskom državnom saboru bio je gost zadnje Bujice u sezoni 2021./2022.

PRKAČIN: “BOŽJA RUKA MI JE POMOGLA DA KLASIĆA, GOLDSTEINA I JAKOVINU NAZOVEM ‘TRI KARLEUŠE’!”

Najdraži saborski istup, prema Prkačinovom priznanju, bio je kada je s govornice prozvao tri povjesničara s Filozofskog fakulteta – Ivu Goldsteina, Tvrtka Jakovinu i Hrvoja Klasića: “Ta trojica izroda prikazuju povijest kako hoće i prikazuju nas u svijetu ružnima i zločestima, što Hrvati nisu! Božja ruka mi je pomogla da ih nazovem ‘tri karleuše’!

Saborsku ljevicu Prkačin je nazvao “dunđerima i čoporom neznalica”: – Što je čovjek pametniji, to je šutljiviji i to je tragedija Hrvata, a bezveznjaci dolaze do izražaja…

POHVALE ZA HASANBEGOVIĆA

“Hasanbegovića u obračunu s jugokomunistima gledam radije nego sebe,” priznao je Prkačin: “Gazi svojom linijom, zna više od njih i potpuno je u pravu!”

Hrvati su u prednosti s kim god se zakačimo jer govorimo istinu – napomenuo je general: – Lažov i lopov moraju biti sedam puta pametniji od poštenog čovjeka da bi dobili meč.

General HOS-a govorio je i o viteštvu hrvatskih ratnika: – Gdje god su se Hrvati tukli sa srpskom vojskom, sve su mečeve dobili!

PRKAČIN O JOSIPU BROZU: “TITO BI SA ISTIM MERAKOM BIO FAŠIST, SAMO DA JE OCIJENIO DA JE TO PROFITABILNIJE!”

Osvrnuo se i na Tita, za kojeg zagrebački SDP traži povratak trga u Zagrebu: – S istim bi merakom bio fašist, kao što je bio antifašist, samo da je ocijenio da je to za njega profitabilnije!

“Jadnik nije znao ni kad je rođen, ali je dobro znao kada se učlanio u Komunističku partiju,” nastavio je general o Brozu: “Tito je najveći zločinac u povijesti ovih prostora i njegova je vojska bila najzločinačkija!”

Draža Mihajlović je dobro branio Srbe, a Josip Broz je dobro ubijao Srbe – osvrnuo se na ulogu dvojice zločinaca u Prvom svjetskom ratu, uz napomenu da je Draža, sviđalo se to nekome ili ne bio “antifašist” u Drugom svjetskom ratu: – Kada kažem da je Draža bio antifašist, mora se uzeti u obzir da to može biti nešto jako dobro, ali i nešto kretenski loše!

NAJVEĆA ZAMJERKA PLENKOVIĆU: “UMJESTO DA NAREDI PREKOPAVANJE JASENOVCA, OMOGUĆIO JE SPC-u DA TAMO KUPUJE ZEMLJU!”

Sukob Marije Selak Raspudić i Zorana Milanovića Prkačin nije komentirao “jer još nema dovoljno informacija o tome”, ali je zato rekao: – Kako bi savladao gradivo i shvatio sve o Jasenovcu i ‘ZDS’, Milanoviću treba još deset godina!

Najveće zamjerke Ante Prkačin ipak ima na račun HDZ-ovog premijera Andreja Plenkovića i to zbog popustljivosti prema Miloradu Pupovcu i SPC-u: – Umjesto da naredi prekopavanje Jasenovca, Plenković je omogućio Srpskoj pravoslavnoj crkvi da kupuje zemlju oko Jasenovca! Tamo će graditi manastir kako nitko više na toj zemlji ne bi mogao istraživati i da se nikada ne sazna istina o Jasenovcu!

“Na Plenkovića će pasti najveća odgovornost,” upozorava general i dodaje: “Pupovac ima onoliko snage, koliko mu da Andrej Plenković!”

PITANJE ZA MARIĆA: KOLIKO SE NOVACA ULAŽE U HRVATSKI SPORT, A KOLIKO U SPC?!

Kod izglasavanja proračuna najesen Ante Prkačin postavit će konkretno pitanje ministru financija Zdravku Mariću: – Pitat ću ga koliko se novaca ulaže u hrvatski sport, a koliko u SPC?!

“Da me Đapić i HDZ nisu eliminirali iz Sabora, nikada ne bi bilo sporazuma između Srpske pravoslavne crkve i Hrvatske države,” tvrdi Ante Prkačin, uz napomenu: “Podguzne muhe će i dalje udarati!”

HDZ-u ne može nitko biti opasnost kao Domovinski pokret – zaključio je general: – Druge stranke to ne mogu jer su limitirane.

Na kraju Bujice svestrani zastupnik na zamolbu voditelja izrecitirao je pjesmu Tina Ujevića ‘Pobratimsto lica u svemiru’, što će sigurno mnoge gledatelje iznenaditi, ali ne i one koji dobro poznaju Antu Prkačina…

BUJICA

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x