Dekontaminacija uma
Portal o hrvatskom pitanju u BiH

Ivan Pernar: Od kada je Kina lansirala vijest o koronavirusu, više nema nemira u Hong Kongu!

Svi ti mediji, koji rade hajku oko koronavirusa, zapravo su u službi dvije vodeće stranke i prikrivanja njihovih unutrašnjih problema – smatra Pernar: – Oni režiraju film katastrofe, koje nema!

Pernar se složio s profesorom Slavenom Leticom, koji je prozvao državni vrh i političare, kao “najveće širitelje panike”: – Pranje mozga je kad oni dvaput na dan izvještavaju jel’ nteko kihnuo! To je propaganda tzv. mainstream medija, koji zapravo pokušavaju stvarne problem gurnuti pod tepih.

SABOR JE PRAZAN KAO DA GA JE POHARALA EPIDEMIJA KORONAVIRUSA!

U Bujicu je došao nakon puta iz Rusije, a u zrakoplovu je mjesto dijelio s Kinezom. koji je Aeroflotovim letom, iz Kine, preko Moskve, došao u Zagreb: – Jedino tko sada vozi iz Kine za Zapad je Aeroflot i to su letovi preko Moskve… Kinezi tako dolaze u Europu. Kinez koji je samnom putovao je hrvatski državljanin i on je u Hrvatskoj već 20 godina, sumnjam da su ga u zračnoj luci stavili u karantenu. Nemate karantenu nego vam oni mjere temperaturu… Kinezi svaki dan dolaze avionima.

“U Saboru je bila tolika panika da nije bilo žive duše, kada sam ušao u sabornicu,” opisuje Pernar: “Pitao sam jesu li pobjegli radi korone ili se radi o neradu i lijenosti, kao i inače… Golema većina njih nije pobjegla zbog koronavirusa, nego jednostavno ne dolaze na posao. Zadnjih trideset godina je stanje u Saboru takvo, kao da je epidemija!”

I Pernar ima svoju teoriju o koronavirusu: – Kinezi su tu imali svoj inters jer imaju untrašnje pobune protiv partije, poput one u Hong Kongu. Postoje milijuni potencijalnih prosvjednika, koji se ne slažu s komunizmom kao političkim uređenjem. I odjedanput kad se stvorila ta panika oko koronavirusa, više nitko ne raspravlja o tome i nemate više prosvjednika u Hong Kongu, koji traže demokraciju! Sad kažu da su zabranjena sva velika okupljanja, ali ne zato jer se ljudi bune protiv vlasti, nego da ne bi dobili koronavirus. Kada imate unutrašnje probleme u državi, potreban vam je vanjski neprijatelj koji će homogenizirati društvo. Kod prosvjednika za demokraciju izazovete paniku od korone i svi zajedno se sad odjedanput borimo protiv korone…

PERNAR: “DA PUTIN ‘PEGLA’ NACIJU S KORONOM, RUSI BI MISLILI DA JE POLUDIO!”

Iako je i u Rusiji zabilježen koronavirus, tamo nikakve panike nema – govori Pernar i dodaje: – Nisam primijetio nikakve kontrole. U Rusiji uopće ne raspravljaju o koronavirusu. Tamo se bave ozbiljnim političkim pitanjima, svjetskim krizama, završetkom Sjevernog toka. Sad su napravili Snagu Sibira, plinovod za Kinu. Bave se razvojem svoje zemlje. U dućanima su prije imali 30 posto domaće hrane, a nakon što je predsjednik Putin uveo protusankcije zapadnim zemljama, sada imaju 90 posto svoje hrane i u mnogim sektorima su supstituirali uvoz. Zemlja se razvija. Kad bi prosječan Rus vidio Putina da ih “pegla” s koronavirusom, pitao bi se je li poludio! Ali ‘Hrvateki’ su posebna kategorija. Njima, kada bacite priču o koronavirusu, oni će u redovima ići kupovati sol, skakat će na konzerve, kupovat će čak i kineski češnjak! To su ludosti!

IMA LI MASONA U PLENKOVIĆEVOJ VLADI?!

Posebni dio emisije, posvetio je masonima te ustvrdio kako je “siguran, da ih osim u DORH-u ima i u Saboru te Vladi”. Žestoko je prozvao i Andreja Plenkovića i optužio ga kako mu je “lagao u odgovoru na zastupničko pitanje, rekavši da nije propisana obveza članovima Vlade RH da prilikom imenovanja, kao niti tijekom obnašanja dužnosti, bilo kojem tijelu prijavljuju činjenicu osobnog članstva u masonima.”

Kamere Bujice bile su na i na senzacionalnom predavanju dr. Davora Pavune, koji je na zagrebačkom Kaptolu, također komentirao koronavirus i masone. Pavuna je bio i u Wuhanu, gradu odakle je krenula epidemija… U nadahnutom nastupu, nije poštedio niti Zorana Milanovića: – Do 1980. sam u prosjeku, iznutra izgledao gore, nego što sada izgleda predsjednik!

BUJICA

0 0 Ocjena/e
Ocjena članka
Pretplati se
Obavijesti me o
guest

0 Komentara
Uredne povratne informacije
View all comments
0
Zanima nas vaše mišljenje, komentirajte.x